Inzicht in de huidklachten van jouw cliënt van binnenuit d.m.v. laboratorium onderzoek

✓ Wetenschappelijk laboratorium onderzoek (ontlasting/urine/speeksel/bloed)

✓ Jij behaalt nog nét dat ene stapje extra resultaat zonder je cliënt te verliezen wanneer jij merkt dat er hulp vanuit de gezondheid van binnenuit nodig is

✓ Je leent mijn expertise als darmtherapeut, ik geef jouw cliënt alle kennis en uitleg mee, ben het vragenpunt

✓ Ik werk alleen met zorgvuldig geselecteerde huidspecialisten die op een deskundig niveau te werk gaan, high quality only!

– Lize Matser

Lize Matser, orthomoleculair therapeut

Mijn missie is om jou, mijn mede specialist,
zo krachtig en sterk mogelijk met kennis en
lab onderzoek te versterken vanuit mijn expertise.

Als huidspecialst heb je een prachtige visie. Mensen met meer zelfvertrouwen de deur uit laten gaan dan dat ze binnen zijn gestapt door het optimaliseren van de huid van buiten af. Daarbij onderscheid je jezelf van alle andere huidtherapeuten omdat je vanuit een zo wetenschappelijk onderbouwd mogelijke manier je behandelingen kiest en aanbiedt.

Echter, soms heb je een cliënt waarbij je voelt en waarneemt dat er ook een oorzaak van de binnenkant van het lichaam meespeelt in de vertaling naar de huidklachten.

Jij wilt graag expertise betreffende die gezondheid van binnenuit, bijvoorbeeld stress-en-slaap-hormonen zoals cortisol en/of melatonine, of voedselgevoeligheden of grip op de darmgezondheid maar wilt je niet ook daarin nog gaan specialiseren.

Daar kom ik je helpen! Jij behoudt je klant, kan een extra stuk resultaatgerichtheid bieden  vanuit wetenschappelijk laboratorium onderzoek (ontlasting/urine/speeksel/bloed) en jouw cliënt stapt weer met nog een extra stukje zelfvertrouwen weer over de drempel van jouw praktijk. Win-win-win.

Vervolgstappen:

Je denkt dat jouw client wel behoefte zou kunnen hebben aan laboratorium onderzoek om van binnenuit wellicht een oorzaak te vinden van de acne of eczeem. Je adviseert hierin welk onderzoek jij denkt dat de cliënt het meeste aan heeft. Je vraagt of je de gegevens mag delen met de darmtherapeut en of jij inzicht mag ja of nee in het resultaat.

Je besteld op deze pagina het desbetreffende onderzoek (of meer).

Bij het afrekenen vul je de benodigde gegevens in van de cliënt zodat binnen 2 werkdagen de onderzoeken door mij (de darmtherapeut) zijn aangevraagd en worden toegezonden naar het adres van de cliënt. 

De cliënt ontvangt van mij in de mail een uitnodigingslink waar ze een eigen cliëntenomgeving kunnen aanmaken waar de laboratorium resultaten en uitwerkingen in komen te staan. Hier heb je bij het bestellen met toestemming van de cliënt wel/geen toestemming voor gegeven of jij hier ook in zicht in mag hebben. 

De cliënt ontvangt de desbetreffende onderzoeken thuis, in elke envelop zit het benodigde materiaal + uitleg. 

De cliënt neemt het onderzoek in de eigen veilige thuisomgeving zelf af. Is het een bloedanalyse (de voedselgevoeligheden), dan zijn er 450 priklocaties in heel NL en heeft de cliënt al daarvoor vanuit PMO een uitnodigingslink voor ontvangen om zich daarvoor in te plannen. 

De client doet het onderzoek alleen op een ma/di/woe en verzend die dag (liefste voor 17:00) het onderzoek toe naar het laboratorium via de brievenbus.

Het duurt ongeveer +- 3 weken voor het laboratorium om de onderzoeken te analyseren. Zodra het resultaat binnen is ga ik (de darmtherapeut) binnen 2 werkdagen aan de slag om het resultaat in een zeer duidelijk adviesplan uit te werken.

Zodra ik dit heb uitgewerkt ontvangt de cliënt en jij als huidtherapeut een mailtje dat de analyses + adviesplan klaar staan in de online cliëntomgeving van de cliënt.

De cliënt gaat zelf met de onderzoeken en het adviesplan aan de slag. Voor vragen mag jij of de cliënt mij mailen via lize@onada.nl zodat jij als huidspecialist ook altijd naar mijn mail mag doorverwijzen als er vragen komen tijdens het consult of via de mail.