Lize Matser

Orthomoleculair darmtherapeut

Terug naar de kracht van je eigen lichaam.

Mijn verhaal

Die darmen, wat hebben ze een groot (inmiddels niet meer!) aandeel van mijn verhaal. Maar, eerst in het kort een klein verhaaltje vanaf het begin.

Ik kom vanuit een gezin waarbij mijn ouders zo lang als ik leef én langer een eigen praktijk hebben in de klinische neuropsychologie (hersenen). Het topic gezondheid was voor mij dan al zeker niet vreemd en eerder uiterst interessant!

Tijdens mijn studie kreeg ik echter zelf last van die ook voor jou waarschijnlijk oh zo bekende vage PDS klachten waar ook het ‘gefeliciteerd we kunnen er niks mee’ geluid erbij kwam vanuit de reguliere geneeskunde kant.

Dat moest anders vond ik. Wél vanuit wetenschappelijk onderbouwd onderzoek MAAR langer dan die 10 minuten EN ZEKER breder kijkend naar dat gehele lichaam. 

Daar waar je regulier nét buiten de boot valt, er dus darmklachten zijn maar geen chronische darmziekte is,  spring ik graag in dat gat. Help ik je, vanuit een oprecht luisterend oor (mijn intake is 1,5 uur), vanuit onderbouwd onderzoek wat een huisarts wel serieus kan nemen én gaan we DIRECT (dat lange zoeken wat al wel/niet voor je werkt heb je waarschijnlijk al achter de rug) met specifiek onderzoek en een concreet actieplan aan de slag! 

– Ride the wave of knowledge! – Liefs, Lize 

Waar ik in geloof

Krachtig lijf

Ik geloof dat het lichaam van zichzelf al enorm krachtig en vitaal is. Wij als mens zijn gebouwd voor beweging en activiteit. Per individu ga ik dus kijken hoe we je lichaam weer kunnen herstellen of optimaliseren tot een krachtig lijf dat vanuit zichzelf weet hoe te kunnen herstellen.

Veerkrachtige mindset

De keuzes die je maakt in je leefstijl hebben direct als indirect impact op je gezondheid. Stress, emoties, beweging, de wil tot.. heeft allen een impact op de complexe werking van ons lichaam. Het KUNNEN maken van de juiste keuzes voor jou is dus heel belangrijk. Er zit kracht in positiviteit, ontspanning en kennis in hoe jouw lichaam werkt!

Energieke gezondheid

Energie is vanuit meerdere kanten te bekijken. Een energieke gezondheid is de combinatie van een krachtig lijf en een veerkrachtige mindset, je haalt kracht zowel uit je mentale gezondheid als je fysieke gezondheid en dat is het doel.

Ik werk veel samen binnen The Cognitive Lab met mijn vader klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser en mijn vriend Hoby van der Graaf van Twenty-7 Personal Training. Om zo samen met mijn familie te kunnen werken is iets waardoor ik elke dag met alle energie en positiviteit mijn bed uit spring!

Mijn aanpak

Onada is de overkoepelende naam van mijn bedrijf en in mijn logo staat niet voor niets een golf en een hartslag.

onada

Ik werk dan dus ook graag vanuit een no-nonsense waardevolle aanpak. Mijn advies is op onderzoek gebaseerd en daarbij met 100% interesse en aandacht voor jou als uniek individu (de hartslag). Met volle kracht sta ik klaar voor jou en zorg ik dat ook jij steeds mentaal als fysiek krachtiger mijn praktijk uitloopt (de golf).

Ik werk vanuit een win-win-win. Ik zorg dat ik me dagelijks verdiep in vernieuwende artikelen in de orthomoleculaire/leefstijl wereld, jij geeft 100% je woord en inzet en samen zorgen we ervoor dat jij een nog vitaler, gezond mens bent wat weer kracht uitstraalt naar anderen. Win-win-win dus.

Lize Matser, orthomoleculair darmtherapeut

Gevolgde cursussen:

“What we learn with pleasure we never forget.”

 • Opleidingsmodule orthomoleculaire therapie en leefstijlinterventies – VitEducatief
 • Verdieping in de neurotransmitters – VitEducatief
 • Verdieping in laboratoriumdiagnostiek bij maag- en darmklachten – VitEducatief
 • Verdieping in de maagcorrecties – VitEducatief
 • Verdieping in Corona & de risicofactoren – Ortho Health Foundation
 • Specialisatie in de hormonen – Ortho Health Foundation
 • Neurotransmitters – Sanitas Humanus
 • Neurotransmitters – Stichting OrthoKennis
 • Keto dieet en darmmicrobioom – Biovis 
 • Seminar microbioom – Biovis
 • Verdieping in Immunopsychiatrie – VitEducatief
 • Verdieping in adaptogenen – VitEducatief
 • Medische Basiskennis – Total Health Academy
 • Specialisatie tot Darmtherapeut –  Ortho Linea
CAT 2022
GAT 2022
Orthomoleculair Lize Matser

Powered By:

onada logo