Lize Matser

Orthomoleculair darmtherapeut

Terug naar de kracht van je eigen lichaam.

Mijn verhaal

Mijn interesse lag altijd al bij (de mindset in) business: wat/wie is er voor nodig om een succesvol bedrijf van de grond op te bouwen, langdurig te laten floreren en welke leefstijl past daarbij.

Naast mijn interesse in business kwam ik er ook achter hoe belangrijk die koppeling met sport, ontspanning en voeding is. Sporten, persoonlijke ontwikkeling & een growth mindset is mijn passie. De orthomoleculaire kant is daarbij gekomen zodra ik het had ontdekt. Ongelofelijke waardevolle informatie bevat deze hoek en het is mijn missie om al deze componenten met anderen te delen en zo de wereld beetje bij beetje mentaal en fysiek weerbaar en veerkrachtig te maken.

Optimaal voldaan, vol met interne rust, een krachtig lijf, passievolle mindset en met een energieke gezondheid leven is waar ik me in verdiep en wat ik jou gun. Neem contact met me op en let’s get started!

Waar ik in geloof

Krachtig lijf

Ik geloof dat het lichaam van zichzelf al enorm krachtig en vitaal is. Wij als mens zijn gebouwd voor beweging en activiteit. Per individu ga ik dus kijken hoe we je lichaam weer kunnen herstellen of optimaliseren tot een krachtig lijf dat vanuit zichzelf weet hoe te kunnen herstellen.

Veerkrachtige mindset

De keuzes die je maakt in je leefstijl hebben direct als indirect impact op je gezondheid. Stress, emoties, beweging, de wil tot.. heeft allen een impact op de complexe werking van ons lichaam. Het KUNNEN maken van de juiste keuzes voor jou is dus heel belangrijk. Er zit kracht in positiviteit, ontspanning en kennis in hoe jouw lichaam werkt!

Energieke gezondheid

Energie is vanuit meerdere kanten te bekijken. Een energieke gezondheid is de combinatie van een krachtig lijf en een veerkrachtige mindset, je haalt kracht zowel uit je mentale gezondheid als je fysieke gezondheid en dat is het doel.

Ik werk veel samen binnen The Cognitive Lab met mijn vader klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser en mijn vriend Hoby van der Graaf van Twenty-7 Personal Training. Om zo samen met mijn familie te kunnen werken is iets waardoor ik elke dag met alle energie en positiviteit mijn bed uit spring!

Mijn aanpak

Onada is de overkoepelende naam van mijn bedrijf en in mijn logo staat niet voor niets een golf en een hartslag.

onada

Ik werk dan dus ook graag vanuit een no-nonsense waardevolle aanpak. Mijn advies is op onderzoek gebaseerd en daarbij met 100% interesse en aandacht voor jou als uniek individu (de hartslag). Met volle kracht sta ik klaar voor jou en zorg ik dat ook jij steeds mentaal als fysiek krachtiger mijn praktijk uitloopt (de golf).

Ik werk vanuit een win-win-win. Ik zorg dat ik me dagelijks verdiep in vernieuwende artikelen in de orthomoleculaire/leefstijl wereld, jij geeft 100% je woord en inzet en samen zorgen we ervoor dat jij een nog vitaler, gezond mens bent wat weer kracht uitstraalt naar anderen. Win-win-win dus.

Lize Matser, orthomoleculair darmtherapeut

Gevolgde cursussen:

“What we learn with pleasure we never forget.”

 • Opleidingsmodule orthomoleculaire therapie en leefstijlinterventies – VitEducatief
 • Verdieping in de neurotransmitters – VitEducatief
 • Verdieping in laboratoriumdiagnostiek bij maag- en darmklachten – VitEducatief
 • Verdieping in de maagcorrecties – VitEducatief
 • Verdieping in Corona & de risicofactoren – Ortho Health Foundation
 • Specialisatie in de hormonen – Ortho Health Foundation
 • Neurotransmitters – Sanitas Humanus
 • Neurotransmitters – Stichting OrthoKennis
 • Keto dieet en darmmicrobioom – Biovis 
 • Seminar microbioom – Biovis
 • Verdieping in Immunopsychiatrie – VitEducatief
 • Verdieping in adaptogenen – VitEducatief
 • Medische Basiskennis – Total Health Academy
 • Specialisatie tot Darmtherapeut –  Ortho Linea