Dopamine.Acetylcholine.GABA.Serotonine

Kerst & Kickstart Actie

Neurotransmitter test + 30 minuten consult nu voor maar €29,-!

Geldig t/m 31 Januari 2021

Kantoor: Gebouw Vitaliek, Helmond

Ook online mogelijk!

Schrijf je hier in!

Door dit formulier in te vullen ontvang je door mij persoonlijk een mailtje om een datum af te spreken voor de uitleg van jouw test (het consult). Dit kan in mijn kantoor te Helmond OF online! Nadat we de datum besproken hebben zet ik je in mijn agenda + ontvang je de test als link in de mail. Neem de tijd voor deze test & maak deze in een rustige ruimte,  je doet er ongeveer 30 minuten over. Na het consult ontvang je de factuur als mail (€29,- incl BTW) Of je kan pinnen tijdens het consult.

Ik sta klaar om geheel naar jouw situatie te kijken en leg jouw resultaat zo uit dat jij het 100% snapt en er direct wat mee kan. Welkom! 

Jouw neurotransmitters:

Dominante neurotransmitter

In deel A van de test achterhalen we wat jouw dominante neurotransmitter is. Deze zegt meer over jouw temperament: de fysieke, mentale en emotionele aspecten van jouw gezondheid.

Het nu snappen van jouw profiel zal je helpen snel eventuele symptomen te herkennen en inzicht geven hoe die symptomen te voorkomen. ‘Your nature defines you’, jouw unieke profiel in de combinatie van de neurotransmitters Dopamine, Acetylcholine, Serotonine & GABA controleren hoe jij denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. Nu kan je hier gericht op inspelen!

Deficiëntie in neurotransmitter(s)

In deel B van de test achterhalen we waar jij eventuele tekorten hebt betreffende jouw neurotransmitterprofiel op dat moment. Deze zegt iets over jouw gezondheid op dat moment in tijd: de fysieke, mentale en emotionele aspecten.

Wellicht voel je je somber, niet energiek, trek je je te veel terug in je kamer, ontwijk je oogcontact, voel je je extreem hoogsensitief, voel je veel angst of boosheid, heb je last van ‘sugar cravings’ die je niet kan stoppen, neig je naar vette voeding, kan je niet meer stoppen met roken, netflixen of neig je naar alcohol/drugs.

Dit en nog zo veel meer voorbeelden zijn tekenen van een tekort in o.a. je neurotransmitters. Door dit tekort in beeld te brengen kan je direct aan de gang met een specifiek advies in voeding, leefstijl & sport. Bovendien is er vanuit dit aspect dus zo veel te verklaren in gedrag en heeft het niet altijd met een ‘zwakke mindset’ te maken. Inzicht is stap 1, gericht actie ondernemen is stap 2. 

Ik gun iedereen een krachtig energiek lijf, veerkrachtige mindset & interne rust en plezier! Start vandaag nog en achterhaal jouw unieke neurotransmitterprofiel + krijg uitleg over jouw resultaat!

Orthomoleculair Lize Matser

 €50,-

€29,-

  • Inzicht in jouw unieke persoonlijkheid
  • Wat voor soort voeding past het beste bij jou?
  • Welke soort sport past het beste bij jou ?
  • In welke neurotransmitter heb jij een tekort?
  • Inzicht in jouw energieverdeling
  • Inzicht in jouw Brain Balance
  • Herleiding van klachten en tekorten
  • Inzicht in ‘waarom jij doet wat je doet’

Ik geloof dat jij alle obstakels die je tegenkomt kan overwinnen

En als dat niet lukt, dan weet je gewoonweg nog niet HOE.

Iedereen weet wel dat het belangrijk is om gevarieerd te eten, veel te sporten, rust te nemen en ‘de beste versie van jezelf te worden’. Het gevoel van noodzakelijkheid is echter vaak ver te zoeken en tijdelijke verdoving (suiker, series kijken, fastfood) wordt vaker gezien als de oplossing dan een langdurige gezonde leefstijl waar je die tijdelijke verdoving niet nodig hebt OF er ECHT van geniet op dat moment. En daar kwam COVID-19.. Die noodzakelijkheid van een sterk gezond lichaam was nog nooit zo sterk. Voor veel mensen schoof het écht gezond worden als prioriteit naar voren, echter ging dat (en gaat dat) gepaard met > goede eerste poging > stress/angst/paniek > terugvallen in oude gewoontes voor gevoel van veiligheid, troost en comfort. Als dat je bekend voorkomt dan paste dat wat je probeerde gewoon niet volledig bij de programmering van jouw lichaam en persoonlijkheid. Door deze neurotransmitter test te doen achterhaal je wat bij jou past en hoe je dus kan werken naar een totale gezonde balans op elk aspect. ZO weet je hoe jouw lichaam in elkaar zit en ZO weet jij hoe jij elke obstakel kan overkomen die voor je komt te liggen. Haal alles uit het leven, het leven zoals jij die graag voor je ziet. Fijne kerst en een gezond krachtig 2021!

Locatie kantoor

Gebouw Vitaliek, Julianalaan 2, Helmond
2e verdieping onder de naam ‘Personal Training & Lifestyle’
Gratis parkeren voor de deur!

Kickstartactie Neurotransmitter Profiel