Kennismaking

Ride the wave of knowledge!

Plan hier zelf makkelijk jouw kennismaking in mijn agenda

Wil je gewoon graag eerst even kennis maken voor we starten met een consult? Dat kan! Vul het formulier in en plan het kennismakingsgesprek in wanneer jou dat het beste uitkomt, online of in mijn praktijk te Helmond. Leuk je te ontmoeten!

Email Adres

lize@onada.nl

Adres kantoor

Gebouw Vitaliek, Julianalaan 2, 5707 HR Helmond
2e verdieping onder de naam van: Personal Training & Lifestyle
(Gratis parkeren bij de voordeur)

Veelgestelde vragen:

Wat is de kracht van een orthomoleculaire kijk?

Een orthomoleculair therapeut onderzoekt waar de biochemie van de cliënt vastloopt. Daarna zal hij of zij op zoek gaan naar oplossingen om de biochemische processen zo goed mogelijk te ondersteunen en weer vlot te trekken. Dat kan met suppletie in de vorm van vitaminen, mineralen, probiotica, kruiden, aminozuren, vetzuren, maar ook met leefstijl interventies, zoals voeding, bewegen, ontspanning, bioritme en gedrag.

Een orthomoleculair therapeut werkt volgens de uitgangspunten van evolutie, deep learning, zelfgenezend vermogen, oorzaak van de oorzaak achterhalen, holisme en balans tussen belasting en belastbaarheid.

Het handelen van de orthomoleculair therapeut is afgestemd op de unieke situatie van de cliënt. Het primaire doel is het voorkomen, opheffen of verminderen van de chronische klachten/aandoeningen.

Is het mogelijk om bij jou supplementen aan te schaffen?

Jazeker! Ik heb een goede samenwerking met VitOrtho, een bedrijf waar ik zelf enorm tevreden over ben en waarvan ik zeker weet dat ik met kwaliteit werk. Ik heb een algemeen aanbod in mijn praktijk beschikbaar staan of ik kan het makkelijk voor jou bestellen zodat je het direct bij je consult mee naar huis kan nemen.

Word jij vergoed vanuit de zorgverzekering?

Nee, helaas niet. 

Kan ik naast jouw adviezen ook terecht bij Personal Training?

Jazeker dat kan! Samen met Hoby van der Graaf van Twenty-7 personal training deel ik een kantoor in gebouw Vitaliek te Helmond. Daar kan je ook terecht voor online coaching, ontspanning, persoonlijke coaching, mobiliteit, etc. Stuur een mailtje naar lize@onada.nl of hoby@twenty-7.nl .

Lactose- en/of caseïne-intolerantie? Maak Ghee!

Lactose- en/of caseïne-intolerantie? Maak Ghee!

Recept: Ghee!Lactose en/of caseïne intolerantie? Of wil je gewoon lekker kunnen koken zonder dat de boter giftige stoffen afgeeft? Ghee kan je namelijk verhitten tot wel 250 graden voordat het tot het 'rookpunt' komt! + de (meeste) melkeiwitten worden eruit gehaald in...

warm en licht verteerbaar voor de darmen: kitcharie!

warm en licht verteerbaar voor de darmen: kitcharie!

Recept: Kitcharie!Mocht je eens iets wat meer 'specialer' willen maken maar toch super simpel, super lekker en heerlijk voor je gehele balans?Porties 4 personenBereidingstijd 30 minutenKcal p.p. 180,9Goed voor: DinnerIntroductie Over dit receptAllereerst: erg...

Meet Your Gut Health Therapist

Lize Matser

Leuk je te ontmoeten! Tijdens de consults sta ik 100% voor je klaar en verdien jij alle aandacht. Samen gaan we kijken hoe we jouw lichaam in alle gezondheid kunnen herstellen of beter kunnen laten functioneren. Bij de intake gaan we samen kijken wat jij nodig hebt en vanaf daar starten we het proces. Tot snel!