Tarieven

Prijzenlijst :
Alle prijzen zijn inclusief BTW. + Elk consult is 100% aandacht voor jou. Alles kan zowel online alsook op mijn praktijk te Helmond.
* De supplementen zijn niet inbegrepen, het advies wel. Ik help je wel met zoveel mogelijk kortingscodes. Orthomoleculair advies wordt NIET vergoed vanuit de basis of aanvullende zorgverzekering. Wel is een investering in je gezondheid een die je levenslang voordeel zal leveren. Ik zorg dat je altijd met meer kennis en inzicht naar huis gaat voor een langdurige gezonde leefstijl. 

 

De investering:

Alle overige kosten betreffende het laboratoriumonderzoek betaal je niet rechtstreeks aan mij maar rechtstreeks (puur de inkoopkosten) aan het lab.

Ik zeg altijd tegen iedereen, denk bij de eerste grootste onderzoeken aan een totale investering rond de €450, dat is bijvoorbeeld de meest uitgebreide darmscreening + intolerantie bloedanalyse samen. Dat is echter echt een indicatie en per persoon uniek, dit bepalen we samen bij de intake gekeken naar jouw persoonlijke situatie en op basis van jouw ingevulde vragenlijst.

Mocht er behoefte zijn aan verder onderzoek en/of hertesten vanuit ontlasting/ speeksel of bloed verderop in het traject dan is dat altijd mogelijk. Ook als bijvoorbeeld je traject af is gelopen en je wilt een jaar later een hertest, dan plannen we daarna gewoon weer een enkele check up in!

Voor al het onderzoek werk ik samen met het laboratorium Biovis-diagnostik.

+

Om het je iets makkelijker te maken om bijvoorbeeld het intolerantie eetschema goed vol te houden is het ook mogelijk om een maandelijks voedingsplan in de mail te ontvangen. Elke week een ander gevarieerd gezond weekmenu en boodschappenlijstje helemaal gericht op jouw intolerantie eetschema en doel (bijvoorbeeld afvallen of aankomen) met de focus op wat je wél kan eten.  (Meer info klik hier)

↓↓

Leuk je te ontmoeten!

Voor we écht van start gaan snap ik dat je eerst graag wilt weten wie ik ben, wat mijn werkwijze is, waar mijn kantoor is en wat alle mogelijkheden zijn. En ik wil graag weten of ik de juiste persoon ben voor jou! Bij deze gratis kennismaking (30 minuten) gaan we dus elkaar leren kennen en kunnen we de eerste stap gaan maken richting de intake. Welkom!

CAT 2022
GAT 2022
Orthomoleculair Lize Matser

Powered By:

onada logo