Tarieven

Prijzenlijst :
Alle prijzen zijn inclusief BTW. + Elk consult is 100% aandacht voor jou.
* De supplementen zijn niet inbegrepen, het advies wel. Het is mogelijk supplementen via mij aan te schaffen. Orthomoleculair advies wordt NIET vergoed vanuit de basis of aanvullende zorgverzekering. Wel is een investering in je gezondheid een die je levenslang voordeel zal leveren. Ik zorg dat je altijd met meer kennis en inzicht naar huis gaat voor een langdurige gezonde leefstijl. 

 

Mocht er behoefte zijn aan verder onderzoek vanuit ontlasting / speeksel of bloed dan bespreken we dat tijdens het intake consult.
Hiervoor werk ik samen met het laboratorium Biovis-diagnostik.

+

EXTRA: Om het je super makkelijk te maken is het ook mogelijk om een maandelijks voedingsplan te ontvangen!
Elke week een ander gevarieerd gezond weekmenu EN boodschappenlijstje helemaal gericht op jouw lichaam en doel! (Meer info klik hier)

↓↓

Leuk je te ontmoeten!

Voor we écht van start gaan snap ik dat je eerst graag wilt weten wie ik ben, wat mijn werkwijze is, waar mijn kantoor is en wat alle mogelijkheden zijn. En ik wil graag weten of ik de juiste persoon ben voor jou! Bij deze gratis kennismaking (30 minuten) gaan we dus elkaar leren kennen en kunnen we de eerste stap gaan maken richting de intake. Welkom!

CAT 2022
GAT 2022
Orthomoleculair Lize Matser

Powered By:

onada logo