Tarieven

Prijzenlijst :
Alle prijzen zijn exclusief BTW. + Elk consult is 100% aandacht voor jou.
* De supplementen zijn niet inbegrepen, het advies wel. Het is mogelijk supplementen via mij aan te schaffen. De betaling gaat bij voorkeur uit naar pinnen per consult/pakket. Er is een pinautomaat beschikbaar op locatie. Orthomoleculair advies wordt NIET vergoed vanuit de basis of aanvullende zorgverzekering. Wel is een investering in je gezondheid een die je levenslang voordeel zal leveren. Ik zorg dat je altijd met meer kennis en inzicht naar huis gaat voor een langdurige gezonde leefstijl. 

Vaak zie ik dat de intake + vervolgconsult al voldoende zijn voor een goede richting naar herstel/ een gezonde leefstijl. Ik kijk dan ook samen met jou geheel flexibel naar wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarin kan helpen.

↓↓

Mocht er behoefte zijn aan verder onderzoek vanuit ontlasting / speeksel of bloed dan bespreken we dat tijdens het intake consult.
Hiervoor werk ik samen met het laboratorium Biovis-diagnostik.

+

EXTRA: Om het je super makkelijk te maken is het ook mogelijk om een maandelijks voedingsplan te ontvangen!
Elke week een ander gevarieerd gezond weekmenu EN boodschappenlijstje helemaal gericht op jouw lichaam en doel! (Meer info klik hier)

↓↓

↓↓

OF u heeft niet echt klachten maar vind het wel leuk om inzicht te krijgen in uw neurotransmitters (a.d.v. een vragenlijst) + op basis van het profiel een gericht advies te krijgen in voeding, beweging, leefstijl & supplementen? Dan is het Unique pakket hieronder wellicht wat voor je!

Leuk je te ontmoeten!

Voor we écht van start gaan snap ik dat je eerst graag wilt weten wie ik ben, wat mijn werkwijze is, waar mijn kantoor is en wat alle mogelijkheden zijn. En ik wil graag weten of ik de juiste persoon ben voor jou! Bij deze gratis kennismaking (30 minuten) gaan we dus elkaar leren kennen en kunnen we de eerste stap gaan maken richting de intake. Welkom!